Helt inne på seger i kväll

av epettersson

Hallå!

Två tvärkassa rekar i rad här nu. Underkänt. Men gårdagens drag, Garnsey Boko, spillde för mycket krut inför loppet, då det blev omstart och annat stök.

Fina race i kväll när Solvalla och Jägersro delar på värdskapet. Jag var lite inne på 1 Wilma Leggrowbach (V86-5) redan senast. Då var det annat motstånd med hingstar och spår 8. Men hästen satt fast med rubbet sparat efter en PASSIV styrning av körande Jeppe Juel…

I kväll är det spår 1 över korta häcken. Hästen kan inte hålla upp ledningen, men jag hoppas på lite körning och sprickor i fältet så Jeppe hittar ut, eller eventuellt håller upp på rygg ledaren – och att det kan lösa sig den vägen. Jag är helt inne på att Wilma vinner med klaff i kväll och som spelad till 14 procent tvekar jag inte – spik!

Varnar även för 13 Alamo Boko i V86-3. Går troligtvis barfota runt om i dag och har fått några lopp i kroppen. Mycket tidig bakom favoriten och den troliga vinnaren (!) 1 Rajesh Face.

Spelstopp V86: 20.30

Erik Pettersson

Ändringar gör spelet intressant

av epettersson

Hallå!

Mitt drag i går, Lajos Fawör, var väl på väg mot spets (?) när galoppen kom…surt sa räven, för där hade han inte blivit lätt att tas med, särskilt inte när favoriten Friend Of Nature övertygade, trots segern.
Inget att älta eller gnälla över.

Nya lopp i kväll, V64 på Bergsåker. I V64-4 är inte 4 Garnsey Boko favorit, vilket jag tycker är lite märkligt. Hästen är snabb ut och det är 1600 meter som gäller i kväll, vilket borde vara ett plus. Tränaren Svante Båth meddelar att det finns mycket i den här hästen, men det bara gäller att få ut det. I kväll sitter det ett norskt huvudlag på, vilket kan ge helrätt effekt upploppet ned. Jag tror på spets och slut och spikar på V64-lappen.

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

 

Spelar emot favoriten i kväll

av epettersson

Hallå!

Dragster var ett fint drag i går, men dessvärre dog spelvärdet i hästen då tränaren Roger Malmqvist, via tv-reportern Matteus Lillieborg, lämnade klartecken…
Men analysen var rätt och Dragster var grym! 

Nya lopp i kväll. Jag väljer att spela emot favoriten 4 Friend Of Nature i V64-4 . Hästen tränas av formstarke Lutfi Kolgjini, men jag är inte säker att det räcker i afton.
6 Lajos Fawör är bra, och i kväll lättas hästen. Han är snabb ut och med vasse Kevin Oscarsson spelar jag på att det blir andra raka segern. Senast i Kalmar var hästen mycket läcker i bajken och bara försvann till mycket enkel seger på 1.16,5 över 2640 meter. Jag tror han är kapabel att sänka rejält i kväll, vilket nog krävs.

Jag spikar.

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

Draget avslutar omgången

av epettersson

Hallå!

Grand Slam 75 i Halmstad i dag. Räkna med superbana och snabba tider. Skoj!

Draget hittas i GS75-7, det är 7 Dragster. Hästen återkommer efter tävlingsuppehåll, men känner jag tränaren Roger Malmqvist rätt så är hästen iordningställd för att göra ett mycket bra lopp i eftermiddag. Dragster är rysligt startsnabb och det är favorit på att han kan trycka sig till spets in i svängen. Därifrån får övriga jaga, jag tror inte de lyckas nå honom på en snabb Halmstadoval. Spelad till under tio procent i skrivande stund. Vilket spelläge!

Chansspik!

Spelstopp Grand Slam 75: 15.50

Erik Pettersson

”Jag gillar att vara fräck och spika direkt”

av danielsoderback

Hej!

Intressanta tävlingar i dag på Bollnästravet. Som befarat kan banan bli väldigt knepig och mitt bästa råd är att lämna in sent och hämta in de senaste rapporterna.

Mitt bästa drag i omgången är i V75-1. Jag tror nämligen att 11 Sugarmakesmecrazy bara vinner med minsta klaff på loppet.

Lopp i kroppen och såg dunderfin ut senast.

Jag gillar att vara fräck och spika direkt.

Bra chans!

Spelstopp: 16.20.

Hur lirar du på V75? Diskutera nedan!

/Carl Wangle

Messitj är ett kul spel

av epettersson

Hallå!

Usel rek av mig i går. Nya bud i kväll.

V64 på Rommetravet. Draget i kväll hittas i V64-4, 1 Messitj, tror jag lite på. Spåret är bra, och det borde bli ett bra lopp för honom. Jag spelar en peng.

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

Skrällen ska lättas i kväll

av epettersson

Hallå!

Pastell Tilly, som jag trodde lite i går, räckte inte till – trots ett spårsnålt lopp. Nya bud i dag.

I kväll är det V64-tävlingar på Eskilstuna. I V64-4 startar en intressant häst, 5 Buckle Up Pellini som tränaren Svante Båth lovordat tidigare. Han höll okej i comebacken på Solvalla efter ett långt tävlingsuppehåll, men tempot i kroppen saknades. I kväll är det 2 600 meter, vilket jag tror är ett plus, och hästen ska även troligtvis springa barfota fram, som Båth tror är ett klart plus. Perfekt spår och bör få en fin resa i ett ganska litet fält.

Måstestreck!

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

Feeling för skräll i sista!

av epettersson

Hallå!

V86 på Solvalla och Åby i kväll.

Det har snöat en del i landet så var vaksam vad det blir för underlag för hästarna att springa på i kväll. Jag spelar på att det kommer vara lite krävande underlag, i alla fall på Solvalla, och lyfter fram en bakspårshäst i V86-8.
Vem? 10 Pastell Tilly.

Jag blev riktigt imponerad av hästens insats senast, då hon kom tillbaka efter en tävlingspaus och halsoperation. Jag tror att Peter G Norman kan rygga favoriten 9 Tour Knight sista 800 metrarna, då kan det mycket väl bli seger. Stoet har en gång som kan passa på lite krävande underlag, och kör de för fort därframme första varvet så biter hennes speed mycket bra. På tok för lite spelad och ett måstestreck för mig. Kan även vara en chansspik på Dagens Dubbel.

Spelstopp V86: 20.30

Erik Pettersson

Flera bra drag!

av christofferwickman

V64-tävlingar på Jägersro, en mycket intressant omgång, och nedan bjuder jag på några idéer.

11 Juliana (V64-1) ska tävla barfota runt om för första gången i karriären och hon blir nog tuff att stå emot här, 1 Sandsjöns Revenue (V64-2) ska även den tävla barfota runt om i kväll och blir han bara inte fast på innerspår så tror jag han vinner. 2 Super Photogenic (V64-5) har spetsläge och ruskigt vass statistik på Jägersro, och 3 Schatzi Fayline (V64-6) tror jag kan mer än vad hon visat.

Spelstopp till V64 på Jägersro är 19.25.

Christoffer Wickman

Positiva rapporter!

av christofferwickman

V64-tävlingar på Färjestad i kväll och jag tänker tipsa om något så ovanligt som en vinnare i montéloppet, men jag tror att 8 Royal Trophy (V64-2) är klar i kväll. Jag har nåtts av positiva rapporter inför kvällens uppgift, och uppgiften ser väl i det närmaste löjligt passande ut.

 

Spelstopp till V64 på Färjestad är 19.25.

 

Christoffer Wickman

Sida 1 av 84
 • Tjänstgörande redaktör: Karolina Strömbäck Horney
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB