En riktig bedövare!

av MLipovac

Tjena!

Halmstad håller i veckans första V64 omgång och vi ska få se förra årets fyraåringskung Cyber Lane göra årsdebut. Han möter några bra hästar men jag tror han bara är bäst direkt och vinner. I övrigt ser omgången smårolig ut och jag har hittat ett drag som jag vill varna för.

Det är 6 Twins Zack (V64-5) som kommer allt närmare en seger. Han står på tur ikväll och senast gjorde han en stark upphämtning efter galoppen. Man har ingen riktigt förklaring till galopperna men han känns fortsatt fin ut och har bra form. Han var inte så långt ifrån en häst som Illuminati för tre starter sedan. Han är inte helt säker på benen och har ett spår lite långt ut, men skulle Dyhrberg komma ner i ett vettigt slagläge då kan han överraska till låga 5%.

Spelstopp på V64 är 19.30

Spelstopp på DD är 20.56

Lycka till!

Mario Lipovac

V75-Tips Umåker

av MLipovac

V75 har tagit sig upp till norr och Umeå. Tycker man fått ihop en sportsligt sätt bra omgång men spelmässigt ser det lite favoritbetonat ut på förhand. Jag har hittat ett singelstreck som jag tror vinner den tunga vägen, han står för klassen i loppet och är bara bäst. Har även två tänkbara spikar där jag vill höra sista infon på och se värmningarna hur dem ser ut innan jag tar ställning. Glöm inte bort dragen för dem ska få upp utdelningen en bit. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

6 Cruzado Della Noche (V75-3) tror jag bara är bäst. Det kommer bli en duell mellan honom och 2 Digital Ink som kommer sitta i ledningen. Jag tycker Cruzado är en bättre häst och ska vara med i dem stora loppen i år. Han har ett nyttigt lopp i kroppen och idag ska man sätta på det helstängda huvudlaget vilket är ett stort plus för honom. Ohlsson tar en lugn dödens och sedan tar han ner en ganska trött Digital Ink. Kör bara Uffe!

Tänkbara singelstreck

2 Makethemark (V75-1) vann i årsdebuten och såg riktigt fin ut. Han avslutade ryckande snabbt och jag tror han bara är bättre idag. Dem två värsta motbuden gör årsdebut vilket är lite ovisst, jag tror att Makethemark kommer gynnas av att Bergh och Erik kör från start och sedan blir hans spurt svår att stå emot. Det enda jag är rolig för är om 4 Diamanten får bestämma och ingen gör något, då kan han hålla undan. Jag inväntar sista snacket innan jag tar beslut.

5 Månprinsen A.M (V75-5) behöver ingen närmare presentation, han har varit riktigt fin i dem två senaste starterna och är bästa hästen i fältet. Det jag är orolig för är den korta distansen, han förlorade detta lopp förra året och även Elitkampen där den kort distansen fällde honom. Det kan vara så att han går fram i dödens och bara vinner detta men med dessa minustecken kanske man ska tänka till innan man spikar honom till väldigt hög procent. Vill höra det sista här med innan jag tar ställning.

Dragen

6 Julius Leejs & 11 So Gå Ikaros (V75-2) är två lågprocentare som jag vill plocka med i ett öppet lopp. Den förstnämnde plockar jag med då han kommer ta ledningen initialt och sedan släppa, från springspåret är Jepson riktigt vass och skulle han få luckan så kan han skrälla. Han ska även maxas i balansen vilket är intressant. Den sistnämnde är en spurtstark herre som har V75 rutin. Han behöver rygglopp in i det längsta och från detta läge kan Claes ge honom det och då kan han bli farlig. Väldigt låg procent på honom.

8 Total Recall (V75-4) var nära Who’s Who näst senast och senast blev han fast med lite krafter i V75 finalen. Utgångsläget är tråkigt idag men han har visat att han duger i klassen och skulle Ulf Eriksson hitta ner i banan så kan han slå till.

4 Lome Brage 9 Smedheim Solan (V75-5) är givna att plocka med om man garderar Månprinsen. Den förstnämnde är riktigt snabb ut och kommer att ta hand om ledningen, får Erik dämpa en bit eller att Gunnar kör passivt då kan han bita ifrån sig riktigt bra och hålla undan. Den sistnämnde ska gå barfota runt om för första gången i Sverige, det är intressant och för tre starter sedan var han nära att slå Månprinsen. Skulle Lome Brage och Månprinsen köra mot varandra då kan det bädda för en tredje och jag tror det kan bli han.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,7

DD-2: 2,4,8

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Disco Volante

DD-2: 4 Linus Boy

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Onsdag betyder V86-Xpress och ikväll delas omgången av Åby och Solvalla. Tycker det ser intressant ut på förhand och vi såg förra veckan att trots Månprinsens seger så gav åtta rätt riktigt fina pengar. Det gäller att sätta spikarna och få med någon rolig skräll så får man bra betalt. Jag har tre tänkbara singelstreck, ska invänta sista infon innan jag tar beslut om jag tar alla tre eller om jag garderar någon. Har hittat några drag som ni inte får glömma. Mot 8 rätt!


Tänkbara singelstreck

1 Dice Man (V86-2) trodde jag på en del senast och han gjorde ett bra lopp. Jag tror det är dags för första årssegern ikväll. Tycker han har tagit loppen han fått bra och från sitt innerspår ikväll tror jag han håller ut värsta motbudet 2 Titan Brodde och då kan Ulf få bestämma en bit i loppet. Sedan tror jag han kan bli svår att slå för dem övriga. Distansen är till hans fördel och när han inte ens är favorit så tackar jag och spikar.

6 Le Vicomte (V86-3) växer sakta med säkert i procenten och kommer vara klar favorit till spelstopp. Peter Untersteiner låter riktigt nöjd med sin häst och tror att han kommer göra ett bra lopp direkt. Han öppnar bra och det ser ut som att han får överta ledningen ganska tidigt och då kan han bli svårfångad till slut. Man ska även rycka framskorna på honom vilket jag tror är ett plus och Henriette Larsen som kör är en av dem bästa lärlingarna vi har i landet. Händer inget oväntat så har han en bra chans från ledningen.

2 Well Done La Marc (V86-8) spikade jag senast på V75, då blev Björn fast på innerspåret med henne och fick aldrig chansen att visa hur bra hon är. Ikväll har hon vunnit spårlottningen, hon är snabb ut och har en stallkompis som kan hjälpa henne och svara ut dem andra längre ut i banan. I ledningen växer Well Done La Marc (vunnit 7 av 8 från ledningen) och jag tror att Erik Adielsson har en bra chans att avsluta kvällens omgång.

Dragen

1 Swarovski Broline (V86-1) gjorde debut för Peter Untersteiner senast och blev tempotorsk. Ikväll har hon innerspår och kommer få en bra resa då fältet är litet, man ska plocka av skorna vilket är intressant. Stämmer det för henne så kan hon skrälla i inledningen.

7 Valborg Marje (V86-4) är en häst jag gillar, hon är bra men har lätt att strula till det för sig. Nu har hon pausat men det låter på Paw att han är nöjd med henne. Jag tror han kommer ladda med henne då hon är snabb ut och skulle hon komma ner i en bra position då kan hon segerstrida direkt efter vila.

4 Fairplay Pellini 6 Gizmo De Veluwe (V86-6) är två drag jag plockar med mot den stora favoriten. Den förstnämnde har varit sämre i vinter men är en häst med hög kapacitet. Han kommer lättas ikväll och det gynnar denna starka herre. Från ett bra utgångsläge tror jag han är med och slåss om det. Den sistnämnde gjorde årsdebut efter lång vila senast och jag gillade vad jag såg. Jag tror han kommer gå framåt med loppet i kroppen och skulle han komma till ledningen så kan han hålla väldigt länge. Distansen idag passar honom bättre och han är given på kupongen.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6,12

DD-2: 2,4,7

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Cabades

DD-2: 2 Well Done La Marc

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

Stark debut senast, vinner nu?

av MLipovac

Tjena!

Eskilstuna står för veckans första V64 omgång och det ser lite tunt ut när man kollar startlistorna. Lägg därtill några strykningar och då är det väldigt få hästar i loppen. Detta är inte första gången och jag hoppas det kommer bli bättre för det är ett problem. Nu till hästarna istället, ska inte bara gnälla.

Jag har hittat en häst som just i skrivande stund inte är favorit, det tackar jag för och spikar. Det är 6 Lexington Hall (V64-2) som gjorde debut för Timo Nurmos senast, han hade ett jobbigt utgångsläge men stod för en stark insats. Han fick gå en repa ute i spåren och tryckte sig till ledningen men orkade inte hela vägen. Ikväll tror jag han kommer att vara i ännu bättre form och från sitt springspår kan Jorma trycka sig till lednigen och sedan får dem andra vara bra för att slå honom. Det är en häst som jag tror Timo kommer starta på lördagarna framöver.

Vill även varna för en en skräll som är borttappad av spelarna just nu, det är 6 Arctic Carl (V64-3). Jag fastnade för honom senast på Bollnäs när han blåste runt allt efter galopp. Detta är ett lopp för orutinerade treåringar och det är inte fel att gardera på lite, glöm inte honom till 5%.

Spelstopp på V64 är 19.30

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

V75 har tagit sig till Jägersro denna helgen och vi får se en intressant V75 omgång. I inledningen blir Conrad Lugauers fina fyraåring stor favorit och jag tror han har bra chans att vinna. Vill dock se värmningen innan jag tar beslut, för skulle han vara lite väl pigg då kan han spilla för mycket krafter och över den långa distansen kan det kosta. Jag har även hittat ett roligt singelstreck som jag tror fäller allt över upploppet, han är bästa hästen i fältet men brottas med ett tråkigt utgångsläge, det är bara oddshöjande för min del. Glöm inte heller att det är jackpot igen, någon gång ska pengarna delas ut. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

2 Harran Boko (V75-1) har övertygat i alla karriärens starter och har en bra chans på hemmabanan. Näst senast galopperade han bort mycket pengar på upploppet då han blev lite för het, men han var tillbaka senast och vann på ett bra sätt väldigt enkelt. Han har lottats till ett perfekt utgångsläge och jag tror ingen kan lura honom på ledningen. I ett litet fält kommer han få styra och ställa och sedan gå undan och vinna säkert. Lilla orosmolnet är om han skruvar upp sig, det är lång distans och då får han inte spilla för mycket kraft i onödan. Ska kolla värmningen också men blir troligen spik på denna fina fyraåring som siktas på Derbyt.

12 Sobel Conway (V75-5) är bästa hästen i fältet tycker jag, han såg väldigt läcker ut i årsdebuten senast när han gled undan från ledningen på ett bra sätt. Peter låter riktigt nöjd med honom och jag tror han bara kommer vara bättre med loppet i kroppen. Bricka tolv på Jägersro är inte det bästa men när det är voltstart kan Peter kommer bra på det direkt, kommer han igenom och får en bra position så tror jag väldigt mycket på honom. Han har var med i Derbyfinalen och Breeders’ Crown och är härdad i tuffare gäng än detta. Jag väljer att chansspika honom till 17%!

Dragen

3 Höwings Venus 5 Lesperanza (V75-2) är två roliga skrällar i ett öppet stolopp för lärlingar. Den förstnämnde gjorde ett riktigt bra lopp senat, hängde ute i spåren länge och var ändå nära att vinna. Hon är stenhård och har ett perfekt utgångsläge, hon tål att göra en del och måste räknas tidigt. Den sistnämnda är intressant om hon skulle få ledningen, hon öppnar bra och man ska dessutom sätta på jänkarvagnen för andra gången. Hon har visat fint kunnande och i ledningen på Jägersro så blir hon farlig.

11 Com Milton (V75-4) växlade ner 4 Dontbreakthebankås på några få steg senast och intrycket var riktigt fint. Idag brottas han med bakspår på kort distans men det ser ut som att många där fram vill ha ledningen och vild körning kan man gissa på. Det gynnar honom och när dem andra kört färdigt så kommer han längst ut.

6 Urchin 11 Earn N’Burn (V75-7) är två riktiga lågprocentare som jag vill ha med i avslutningen. Den förstnämnde är en herre som kan en del, han ska gå barfota bak idag vilket är ett plus. Blir det bra tempo på loppet så tror jag han är med och hugger om segern. Den sistnämnde behöver också tempo för att komma in i loppet, han satt fast med allt kvar senast och skulle Jepson komma bra på det då kan han skrälla till väldigt låg procent.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Master Crowe

DD-2: 3,4,5,6,10,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Master Crowe

DD-2: 4 Shorthanded Jag

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

Ett drag till V64 och DD ikväll!

av MLipovac

Tjena!

V64 på Örebro ikväll som kryddas med jackpot. Omgången ser intressant ut och det ska bli kul att se några av kulltopparna förra året i Breeders’ Crown loppen. Jag har hittat en vinnare som inte hade tur i dom stora loppen förra året. Det är 4 Hermes Boko (V64-5) som kvalade in till Oaks och Breeders’ Crown men det slutade med galopp och sjukdom. Hon besitter bra kapacitet och med en godkänd årsdebut avklarad tror jag hon är segeraktuell ikväll. Bra utgångsläge och jag tror Mika kommer testa från början för hon kan öppna ganska snabbt, skulle det bli spets så tror jag hon har väldigt bra chans att plocka hem detta. Hon är dock väldigt bra när hon får gå på rulle och skulle hon få sitt rygglopp då har hon en vass speed till slut. Jag går på henne till 15% i skrivande stund och spikar på V64 och DD.

Spelstopp på V64 är 19.30

Spelstopp på DD är 20.56

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

V86 omgången ikväll delas av Bergsåker och Solvalla. Tycker det ser lite favoritbetonat ut på förhand men vi vet att utdelningen kan dra iväg på V86. Jag tror att kallblodskungen Månsprinsen A.M bara vinner sitt lopp och sedan spikar jag även en annan favorit som gör sin andra start för formtoppade Oscar Berglund. Det finns även några roliga drag som är bortglömda som måste plockas med. DD-förslag finns längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

10 Månprinsen A.M (V86-1) försökte jag fälla senast men då visade han hur bra han är. Han vann på ett väldigt enkelt sätt och såg ut att ha krafter kvar. Han har en liknande uppgift ikväll och jag tror han rundar allt igen. Gunnar behöver bara köra i tid för då har han fartresurser som ingen annan i fältet har, det långa upploppet gynnar honom och jag inleder med en spik.

4 Quality Tilly (V86-6) gjorde debut i Oscar Berglunds regi senast och intrycket var fint. Han känns  ännu bättre nu med loppet i kroppen säger Oscar och jag tror han får tidig ledning ikväll och då blir han svår att slå. Han har även bästa kusken i fältet och jag tror et blir en klassisk spets och slut vinst.

Dragen

1 U.Bergs Svante 3 Level Change (V86-4) är två roliga motbud mot den betrodda trion. Jag tror att 9 Roofer som jag jagat har en bra chans men när det är lärlingar så kan det skrälla. Den förstnämnde var bra som tvåa senast och kan få ett bra lopp från sitt utgångsläge, med fritt i tid kan han skrälla. Den sistnämnde vet jag att Melander tror på men han har varit en besvikelse på slutet. Han hr äntligen fått ett bra utgångsläge och nu kan det vara dags, till 1% tycker jag att han måste med om man garderar.

3 Wasa Thunder (V86-5) såg fin ut senast när han mötte liknande motstånd. Jag gillade intrycket på honom, tycker han ser bättre ut i travet när han går utan skor. Det blir barfota runt om igen ikväll och från detta utgångsläge är han garanterad en bra resa och till 3% är han ett måste.

10 Nacrous (V86-8) gjorde årsdebut senast och satt fast med gott om krafter kvar. Han går säkert framåt med loppet i kroppen och skulle Troels hitta en bra rygg, då har han en bra polett till slut. Till 5% är han intressant, testar honom på den raka dubbeln.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,7

DD-2: 2,4,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Enterprise

DD-2: 10 Nacrous

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

Härdad i tuffa gäng, dags nu?

av MLipovac

Tjena!

Östersund håller i tävlingarna ikväll och jag har hittat ett rolig singelstreck i avslutningen. Det är 3 Mikado Amok (V64-6) som varit ute i tuffa gäng på slutet. Näst senast var han ute i samma lopp som Reijos fina Lightningsky vann och var godkänd som femma. Senast var det V75 under påsken och då satt han fast med lite krafter kvar och det känns som att han går ner i klass nu. Från ett perfekt utgångsläge tror jag han har chans på ledningen och därifrån har han vunnit två gånger på tre försök. Lars-Göran Söderberg har bra snurr på sina hästar och jag väljer att gå på honom till 13% i skrivande stund. En rolig DD-spik är han också.

Spelstopp på V64 är 19.30

Spelstopp på DD är 20.53

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V75-Tips Solvalla

av MLipovac

V75-finaler på Solvalla är alltid spännande. Omgången kryddas med jackpot och många miljoner att spela om. Jag tror att Timo Nurmos har några bra chanser och kommer att spika en av han fina hästar. Det roliga med finaler är att hästar som varit betrodda i försöksloppen är helt bortglömda i finalerna, man kan hitta några riktigt fynd som bara måste med. Mina rubriker och DD-förslag finns här under. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

12 GlobalSatisfaction (V75-5) tror jag hade haft en bra chans att segerstrida i Gulddivisionen denna veckan. Nu startar han i Silverfinalen och jag väljer att gå på honom helt och hållet. Hans insats senast var ruggig, han gick fram i dödens och bara mosade allt motstånd med krafter och tussar kvar. Utgångsläget idag är bara oddshöjande då jag tror Ulf kommer syna dödens så fort han får chans till det. När det dessutom ser ut som att det kan bli bra fart i främre träffen så tror jag ingen orkar stå emot GlobalSatisfaction när han sätter in stöten sista fyrahundra. En riktigt prisvärd spik som är tre gånger så lite spelad som favoriten.

3 Floris Baldwin (V75-6) är en holländsk häst som tränas i Norge. Han var fin på Momarken när han vann från ledningen efter tryck flera gånger under vägen. Tycker han stack undan och visade fin styrka och vilja. Han är snabb ut och jag tror inte han bommar ledningen idag, därifrån får dem vara bra för att slå honom. Klassisk spets och slut vinst!

Dragen

6 Anne Royal 10 Dealwithakiss (V75-2) är två roliga drag i Diamantstofinalen. Den förstnämnde var bra i skymundan bakom vinnande 3 Keycard. Intressant idag är springspåret och att hon är riktigt snabb ut, Jepson är bra i voltstart och jag tror han kommer som sämst sitta i rygg på ledaren. Får hon lucka i tid blir hon farlig på speed. Den sistnämnde blev störd senast när hon avancerade framåt, tror en toppplacering kanske vinst rök då. Voltstart är inte hennes grej men skulle hon trampa rätt så har hon kapacitet att runda fältet.

1 Clint Classic 8 Ragazzo Da Sopra (V75-4) är två intressanta motbud till den stora favoriten 4 Sir Q.C. Den förstnämnde hängde med bra senast som tvåa, nu har han ett perfekt utgångsläge och är garanterad en bra resa. Har en vass speed till slut och ska bli intressant och se vad körspöet kan göra. Den sistnämnde ska gå barfota runt om vilket är ett stort plus, han fick en genomkörare senast och nu tror jag formen är på topp. Behöver lite tur från detta utgångsläge, skulle det inträffa då tror jag han är med där fram.

1 Erik Sting (V75-7) kanske inte är något drag men jag måste som alltid nämna honom. Han är ruskigt kapabel och ställer inte innerspåret till det för honom så tror jag han vinner detta. Man ska plocka av skorna idag och testa en jänkarvagn vilket kan göra honom några meter bättre. Håller han upp innerspåret så tror jag på toppchans, han är bra med andra upplägg också.

Spelstopp på V75 är 16.20


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Floris Baldwin

DD-2: 1 Erik Sting

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Kvällens V86 omgång delas mellan Åby och Solvalla. Jag tycker omgången håller bra klass och loppen ser intressanta ut. Bästa singelstrecket hittar vi direkt i inledningen, det är en häst som är överlägsen i sitt lopp och förlorar bara om han är sjuk eller galopperar bort sig. Har även hittat ett roligt singelstreck som jag tror kommer göra ett riktigt bra lopp ikväll. Glöm inte bort dragen och dagens dubbel förslagen. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

5 Harran Boko (V86-1) tror jag har toppchans i detta gäng. I hans sista lopp tappade han travet i ledningen och pausen han fått nu tror jag gjort honom gott. Jag tror han är fräsch och i bra ordning och då ska ingen i detta fält kunna slå honom. Det ser dessutom ut som att han kommer få överta ledningen i ett tidigt skede och sedan får dem andra köra om andrapriset. Endast sjukdom och galopp emot honom.

Roligaste singelstrecket

4 Rose Garden (V86-4) visade fina fartresurser senast som ganska hårt betrodd i debuten för Björn Goop. Hon galopperade bort sig då men jag gillade intrycket på henne. Ikväll sätter man på skorna igen då hon blev lite för rullig senast och man har fräschat upp henne. Hon är mycket bättre än vad raden visar och jag tror Kaj Widell har en fin chans här. Jag chansspikar henne i ett öppet lopp till 10%!

Dragen

2 Puccy Italia (V86-3) är kanske inget drag men hon är min tipsetta i ett av omgångens öppnaste lopp. Hon stod för en bra insats bakom Mellby Collector senast och ikväll ska Veijo plocka av skorna för första gången. Vi har sett vilken effekt det ger på Veijos hästar och från ett perfekt utgångsläge kan han välja om han vill köra i ledningen eller köra ett smyglopp för att sedan plocka ner dem på stretchen. Ett måste på kupongen!

7 Muscleman F.I (V86-6) plockar jag med mot omgången största favorit. Han är tio gånger så mindre streckad än favoriten och det tycker jag är fel. Många orutinerade hästar i loppet och att någon ska vara 80% favorit är fel. Muscleman F.I mötte favoriten för tre starter sedan och släppte då ledningen och hade lite krafter kvar som tvåa. Ikväll hoppas jag Pekka Korpi kör i ledningen och inte ger bort loppet. Får han dämpa en bit i ledningen så kan han rinna undan. Jag förstår att favoriten är bra och kan vinna den tunga vägen men jag vill testa att fälla en orutinerad storfavorit.

9 Uccello Jet (V86-7) är en riktigt kapabel herre som inte alltid gör det lätt för sig. Kollar man hans rad så är det en del galopper och det oroar givetvis. Ikväll ska man slänga på ett helstängt huvudlag och sätta på skorna för att minska galopprisken. Faller det väl ut så tror jag han har bra chans att runda detta fält. Utgångsläget är bra då han har en snabb häst framför sig och kan sitta bra på det direkt.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,9

DD-2: 2,5,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Uccello Jet

DD-2: 2 Digital Performer

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

Sida 1 av 56
 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB