V75-Tips Kalmar

av MLipovac

Midsommarhelgen går mot sitt slut men först ska Kalmar hålla i veckans V75 omgång. Denna omgången brukar ge bra betalt och just idag tror jag det inte är något undantag då dem fått ihop en riktigt rolig och intressant omgång. Mina singelstreck ska båda vinna från ledningen om jag får bestämma, jag tror båda har bra chans att komma dit och sedan hoppas jag dem blir svårpasserande. Drag vimlar det om i omgången och det gäller att få sju rätt, då tror jag man får en riktigt bra semesterpeng. DD-förslag och V75-podd hittar ni längre ner på sidan. Mot sju rätt!


Singelstrecken

6 Nobel Amok (V75-3) har alltid haft förväntningar på sig under karriären men aldrig fått till det till hundra. Nu på slutet verkar Bergh ha hittat rätt med honom och då har han visat kapaciteten han besitter. Han har tagit två raka segrar och det på bra sätt. Idag har han en bra uppgift framför sig, han öppnar snabbt, har springspår och gillar distansen. Detta leder han runt om!

8 Rushmore Face (V75-5) spikade jag senast under elitloppshelgen när han var riktigt tapper utvändigt National Prince, han mosade ledaren men blev slagen av en smygkörd Uppochhoppa som Örjan hade gett perfekt resa. Idag har han tråkigt utgångsläge men han tål att göra jobb och jag tror Adrian kommer ladda, blir inte förvånad om han kommer till ledningen och väl där är han hästen att slå. Detta är en riktigt kapabel herre som är i fel klass just nu.

Dragen

3 Maremma Sock (V75-2) är mitt stora drag denna omgång. hon är Veijo Heiskanens bästa chans efter att han fick stryka Trot Kronos. Jag pratade med Veijo i veckan och han var positiv kring henne. Han sa att hon kommer kliva iväg bra från tredjespåret och skulle hon få ledningen så skulle hon gå en bra tid och då kommer favoriten få jobba. Till 6% är hon ruskigt spelvärd och ett måste på kupongen!

9 Pokemon Ås 11 Iago Zon (V75-4) är två måste streck i loppet. Jag tror det kommer gå undan från start i detta lopp då många är inne på att ladda och det kommer gynna min duo. Båda besitter bra spurter när dem får loppet och båda har vunnit med bakspår på kort distans tidigare. Pokemon Ås till 9% är riktigt rolig, 11 Iago Zon är mer streckad men är värd att nämna.

3 Amazing Man (V75-7) verka vara på gång efter skadeproblemen. Han gjorde ett jätte bra lopp näst senats i försöket när han var tvåa bakom Bravo Navarone, senast blev han trea i V75 finalen och såg ännu bättre ut. Han öppnar snabbt och jag tror han kan få den perfekta resa här och då kan det vara dags att sätta nosen först.

Spelstopp på V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,7

DD-2: 3,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Canari Match

DD-2: 3 Amazing Man

Spelstopp för DD är 18.20

V75-podden hittar ni HÄR!

Lycka till!

Mario Lipovac

GS75-Tips Rättvik

av MLipovac

Det är dags för Rättvik att hålla i veckans Grand Slam omgång och vilka lopp man har fått till. Dem stora höjdpunkterna är Breeders’ Crown loppen för fyraåringarna och matchen mellan Nunico och On Track Piraten i avslutningen. Jag spikar i avslutningen och ni ser här under vem som jag tror går segrade ur striden. Har hittat ett till singelstreck som det verkligen är dags för idag, han ska bara vinna. Dragen får ni inte glömma då dem ska ge oss lite pengar. Jag lägger en lite insats på dubbeln med mina drag, det är stor chans att dubbeln inte ger så mycket så den går jag inte på så hårt idag. Nu kör vi!


Singelstrecken

10 Dugur (GS75-5) har det varit en del surr om på sistone och jag har själv varit inne på honom i dem två senaste starterna. Näst senast var Bergh väldigt uppåt och skulle plocka av skorna men det blev inte så då banan var sämre. Senast åkte skorna av och nu tänkte jag att det var dags, då fick han inte plats bakom bilen och galopperade. Känns som det alltid spökar men idag när Björn Goop sätter sig upp bakom då kommer det spöka för dem andra. Lämpligt motstånd och denna tror jag Goop sätter dit utan problem. Spik!

7 Nuncio (GS75-7) behöver ingen närmare presentation. Han har inte har fått till det till hundra procent i år och man har börjat undra om det är något fel på honom. Det var tveksamt om han skulle starta i Elitloppet senast, men det gjorde han och vann sitt försök, i finalen sedan var det tänkt att han skulle försvara upp ledningen men det lyckades han inte med och fick nöja sig med en femte plats. Har har tränat på bra enligt stallet och jag tror han kommer leverera en ruggig insås idag. Detta vinner han från utvändigt ledaren, njut av matchen mellan han och Piraten.

Dragen

12 Jimmy Mack (GS75-4) såg riktigt fin ut som valack senast när han vann mot ett billigare gäng. Han har ett omöjligt utgångsläge idag men skulle dem köra lite för hårt i främre träffen, då tror jag att han kommer spurta riktigt vasst och till 5% är han riktigt spelvärd. Just de, jag glömde säga att man ska plocka av skorna bak och köra med rycktussar för första gången. 

9 Dartagnan Sisu 10 Dominion Beach (GS75-6) är två drag jag bara måste ha med i omgångens roligaste lopp. 9 Dartagnan Sisu kanske inte är ett riktigt drag men jag tror det kan vara nu man ska ta betalt på honom. Han har riktigt hög kapacitet och senast visade han det när han vann enkelt. Han kan få ett perfekt lopp idag från sitt smygläge, det ser ut som det kan gå undan från start och då blir han jobbig att stå emot till slut. 10 Dominion Beach är streckad på 2%, ja ni läste rätt. Jag tycker det är helt fel, han var det stora skriket i pokalfinalen för tre starter sedan men galopperade då. Senast gick han bra på Bjerke bakom bra hästar och idag kan han få den perfekta resan. Jag vet att man ska köra med skor och att dem sex första går vidare, men denna hästen har hög kapacitet och jag måste bara ha med honom på 2%.

Spelstopp på GS75 är 15.50


Dagens Dubbel-förslaget: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9,10

DD-2: 7 Nuncio

Spelstopp för DD är 17.30

Lycka till!

Mario Lipovac

DD-Tips Dannero

av MLipovac

Carmine Am hoppade tyvärr igår och där rök chansen på åtta rätt. Det reparerades dock med både raka och kombinerade dubbeln till 65 gånger pengarna. Ikväll tar vi nya tag när Dannero står för en midnattsomgång som ser intressant ut. På dubbeln får vi se två långlopp, ett varmblodslopp där mitt singelstreck har en bra chans att vinna och ett kallblodslopp där jag streckar en duo som jagar revansch. Det blir inga 65 gånger pengarna ikväll men vi hoppas på två rätt så får det ge vad det ger. Nu kör vi!


DD-1 (2640m volt)

I inledningen tror jag att Robert Bergh och hans högkapabla 1 Balfour har en passande uppgift framför sig. Senast var han ute i Silverdivisionen på Östersund mot Spitcam Jubb och Queer Fish från ett spår långt ut. Han hoppade direkt och tappade ganska mycket mark, Bergh körd ikapp fältet och följde Queer Fish i ryggen och blev tvåa. Han gick sista rundan på 09,5 och det är en ruggig upphämtning, frågan är om han inte vunnit utan galoppen. Gången innan vann han Örebro Intn’l när han från ledningen var ruskigt fin och gav inte en häst som Sauveur chansen. Ikväll är distansen passande och utgångsläget perfekt, detta leder 1 Balfour runt om. Värsta motståndaren står på tjugo tillägg och kommer få jaga men det tror jag han gör förgäves. Mosa dem Bergh!

DD-2 (2640m volt)

I avslutningen får vi se ett kallblodslopp där jag som sagt streckar en duo. En duo som möttes i senaste loppet där kvällens knappa favorit 9 Art Kjarvald drog längsta strået. Ikväll tror jag att någon av mina två får sin revansch. Tipset går till 10 Norheim Faksen och Jan Ove Olsen. Jag pratade med Jan Ove i förmiddags och han lät positiv inför kvällens start, han sa att han inte fick riktigt fästen på Hagmyren senast och därav galoppen. Han gjorde ändå ett riktigt bra lopp och utan galoppen hade han nog vunnit. Distansen ikväll är mer passande och går han bara felfritt så tror jag han får sin revansch. 7 Hulte Magnus fick dra tåget i tredjespår senast och slutade tvåa. Han står på tur för seger efter två raka andraplatser och kan han bara få ett rygglopp ikväll istället för att dra hela tåget så tror jag att han blir riktigt farlig. Min duo gynnas mer än favoriten av den långa distansen och därför väljer jag att plocka bort favoriten 9 Art Kjarvald.


Dagens Dubbel-förslaget: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Balfour

DD-2: 7,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Balfour

DD-2: 10 Norheim Faksen

Spelstopp på DD är 22.20

Lirat något i dag? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Dubbeljackpott på Eskilstuna ikväll och vi får se en riktigt rolig omgång. Jag tror det kan bli bra pengar trots några stora och klara favoriter. Den största favoriten får vi se i montéloppet och jag ställe mig i ledet och singelstreckar också, det är så stor skillnad på hästarna och denna straffspark ska Sofia sätta i öppet mål. Den andra spiken såg jag redan i helgen och snackade med tränaren och han var ruskigt uppåt. Dragen får ni inte heller glömma, utan dem blir det inga pengar. Ni hittar även DD-förslag och V86-podden längre ner på sidan. Jag gör även ett andelsspel där ni kan köpa in er, det kostar 75kr/andelen och delas på 25 andelar, länk finns längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

5 Carmine Am (V86-2) tycker jag har en passande uppgift på pappret, han är kapacitetsmässigt bästa hästen i fältet och kan bara Markus få honom felfri så tror jag han vinner detta. Snackade med Markus i måndags och han var ruskigt uppåt, han tyckte det var en bra chans och jag håller med. Han ska ändra lite på balansen och köra offensivt, jag tror han vinner detta utan problem. Blundar lite i starten och sedan njuter jag av denna fina häst.

1 Nantucket (V86-3) har en straffspark utan målvakt som jag skrev tidigare, han är den bästa montéhästen vi har i Sverige och från ett perfekt utgångsläge tror jag han spårar detta runt om. Ledningen är inget måste i montélopp då det alltid kommer luckor så det löser sig om han inte tar ledningen direkt. Denna straffen missar du inte Sofia!

Dragen

8 Marlon Donvici (V86-1) var jag lite inne på senast på V75 när han hade spår tolv över kort distans, han gick riktigt bra till slut och jag tänkte att han måste jag spela i nästa start. Ikväll är nästa start men få drog han spår åtta såklart. Riktigt tråkigt men formen han har och lite lyft i loppet, då sänker han allt ikväll. Glöm inte honom till 4%!

7 Charrua Forlan (V86-7) har jag alltid gillat, han har fått tuffa lopp på slutet och mött riktigt bra hästar och gjort det bra. Kan bli ett tufft lopp ikväll igen men jag tror det kommer gå undan från start och då kan Hans-Owe få loppet. Till 5% är han riktigt spelvärd och ett måste på kupongen.

3 Mellby Dashing (V86-8) kanske inte är ett drag då hon är ganska betrodd men, jag har sån go känsla på henne ikväll. Senast sågade jag henne och rankade henne långt ner i ett ”sämre” lopp. Hon gick med skor och gjorde en okej insats. Ikväll har hon ett perfekt utgångsläge, skorna ska ryckas och Goop låter optimistisk. Ett måste på kupongen!

Spelstopp på V86 är 19.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,7,9

DD-2: 3,7

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Charrua Forlan

DD-2: 3 Mellby Dashing

Spelstopp för DD är 21.25


V86-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Länk till ombudslaget där jag har min andel hittar ni HÄR!

Lycka till!

Mario Lipovac

DD-Tips Jägersro

av MLipovac

Ikväll står Jägersro för tävlingarna och jag har hittat ett riktigt roligt drag på dubbeln, har snackat med tränaren och han förstår inte hur hästen kan vara så lite streckad. Jag går på honom men plockar med en till som jag följt ett tag nu. I avslutningen höjer sig en trio och jag tror det räcker med dem tre. Nu kör vi!


DD-1 (3140m volt)

I inledningen får vi se ett stayerlopp där Flemming Jensen och hans 1 Stud Muffin blir stora favoriter. Jag kommer chansa bort honom då jag inte lite fullt ut på honom och för att Flemmings stallform inte är på topp. Har två hästar på tillägg som jag tror mycket mer på. Tipset går till 9 Conny Sisu som just nu är streckad på 6%, ja ni läste rätt. Jag tycker det är helt fel och därför valde jag att ringa upp Veijo och kolla hur det var med hästen. Veijo svarade med att säga, jag förstår ingenting, hästen är i toppform och han trodde på bra chans. Man ska dessutom plocka av bakskorna på honom och köra offensivt. Han har betydligt bättre kunnande än vad raden visar och jag tror han kommer göra en riktigt bra insats ikväll. Stallformen är på topp och på den raka DD spikar jag. På den större kupongen vill jag ta med en häst, det är 4 Gambino Degato som kan avsluta ruskigt vasst. Han måste få sitt rygglopp för han är ingen häst som går ute i spåren och gör jobbet själv. Kan Johan hitta dem rätta ryggarna så tror jag han kommer flygandes på upploppet och blir han farlig.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett stolopp där en trio sticker ut, mitt tips går till 5 Kendra Silvio som står perfekt inne i loppet och som är den troliga ledaren. Hon har fått ett lopp i kroppen efter sjukdom och hade krafter kvar. Det loppet har gjort henne gott och skulle Uhrberg få dämpa en bit så tror jag hon kommer bita ifrån sig riktigt bra. 8 Tour Knight har det tråkigaste utgångsläget men det bästa kunnandet. Tycker hon var lite sämre senast men man har inte hittat något. Hittar Peter en bra resa och hon löper upp till sitt kunnande, då finns det ingen som står emot henne i detta lopp. Plockar också med formtoppade 1 Looks Likeaqueen som verkligen utvecklats på sistone. Hon var riktigt vass näst senats när hon vann. Hon är ingen startraket ut och jag tror Jocke tar en lugn avgång då hon kan galoppera från trånga utgångslägen, sedan ska han bara hitta ut och då är hon med i segerstriden.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,9

DD-2: 1,5,8

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Conny Sisu

DD-2: 5 Kendra Silvio

Spelstopp på DD är 20.53

Lirat något i dag? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V75-Tips Boden

av MLipovac

Midnattstrav på Boden tredje helgen i juni har blivit en vana nu för oss travintresserade. Boden har en av Sveriges finaste banor och underlaget brukar alltid vara i toppskick. Omgången i sig tycker jag ser favoritbetonad ut och jag tror inte på någon miljonutdelning. Mina singelstreck är två storfavoriter som körs av samma kusk och kommer från samma tränare. Har tre riktigt roliga drag som ni inte får glömma bort, det är dem som ska ge oss lite pengar i kassan. Ni hittar DD-förslag och V75-podden längre ner på sidan! Glöm inte bort att spelstopp på V75 är 20.30. Nu kör vi!


Singelstrecken

2 Whitehouse Express (V75-1) är dagens största favorit men vad gör det när han vinner. Jag tror detta är en toppchans för Redens fina häst. Han var ute på V75 senast från bakspår mot bättre hästar, kördes till ledningen mitt i loppet och gick undan i fin stil med krafter kvar till seger. Jag tror han har toppform nu efter två lopp i kroppen och mot detta motstånd vinner från alla positioner. Jag tror att Örjan kommer ta en lugn dödens för att sedan gå undan och plocka första segern ikväll!

2 Propulsion (V75-7) ska försvara sin titel i Norrbottens Stora Pris och jag tror han har riktigt bra chans att göra det. Detta år har han fått bästa tänkbara utgångsläge och är garanterad en bra resa, jag tror Örjan kommer trycka av honom och kommer han bara i tid så kommer han få överta ledningen och då finns det ingen som plockar ner honom. Han är i ännu bättre form än senast när han var tvåa i Elitloppet, ja Elitloppet! Värdartisten Prooooooooooopulsion plockar hem detta!

Dragen

10 U.Bergs Oppzi (V75-2) har jag haft varnat för förut och då vann hon till några ynka procent. Ikväll är hon endast streckad till 5% i ett öppet stolopp och är given på min kupong. Hon stod för en bra comeback senast efter lite paus när hon spurtade bra som tvåa. Lopp i kroppen gör henne gott och jag tror att hon sänker allt här om Micael bara hittar en vettig rygg. Glöm inte henne!

8 Lugnets Sardonyx (V75-3) är den stora bedövaren ikväll, han har ett riktigt tråkigt utgångsläge och det krävs något extra för att vinna därifrån. Det ”extra” man testar ikväll är  jänkarvagn och första barfota runt om. Det låter ruskigt intressant på en 2% och jag måste bara ha med honom. Han har galopperat bort sig många gånger och utrustningsändringarna kan gå åt fel håll och göra honom mer osäker, men det kan också gå åt rätt håll och då sitter 2% mumma.

9 Annabelle Dimanche (V75-5) gjorde ett bra lopp bakom Geisha Sund senast. Hon har en vass speed till slut och kan fälla allt om hon får rätt lopp. Hon har en bra startrygg och kan Ulf följa den från start då kommer hon sitta bra till och då kan det lösa sig perfekt.

Spelstopp på V75 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,5,9,10,11

DD-2: 2 Propulsion

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Holdyourhorses

DD-2: 2 Propulsion

Spelstopp för DD är 22.20

Lycka till!

Mario Lipovac

DD-Tips Romme

av MLipovac

Fredagkväll på Romme med fina tävlingar. Jag koncentrerar mig på dubbeln som vanligt och har hittat ett singelstreck direkt i inledningen som bara ska vinna ikväll. I avslutningen får vi se ett långlopp där min tipsetta är given, men jag vill ha med lite fler då det kan skrälla. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

Favorit i ineldningen blir 2 M.T Insider som jag trodde mycket på näst senast när han vann på V75. Senast galopperade han i starten och ikväll kan han vinna men jag är tveksam när det är medeldistans. Han är ruskigt snabb ut och skulle han få bestämma en bit då kan han ramla undan men jag tror att det kan kosta lite från start då 4 A.Hannibal också är snabb ut och Åke brukar inte vara passiv. Jag är tveksam på favoriten och går istället på andrahandaren 5 Nappa Scar som det är dags för ikväll tror jag. Han var riktigt fin när han skrällde som 0% på V75 i sin comeback. Efter det har det varit mycket snack om honom men han har galopperat båda gångerna. Ikväll har han fått ett bra utgångsläge, han öppnar bra och jag tror att han sänker allt till slut bara Per får honom att gå felfritt och kommer ner i ett bra slagläge. Kör Lennartsson!

DD-2 (2640m auto)

I avslutningen får vi som sagt se ett långlopp där mitt tips går till 5 Walle West som jag tror kan leda väldigt länge, hela vägen om jag får bestämma. Galopperna i dem två senaste starterna beror på att det varit voltstart tror jag, han är mycket säkrare i autostart som det är ikväll. Han lägger iväg bra och blir svårfångad i  ledningen. Vill ändå plocka med några till om han skulle galoppera eller vara sämre. 9 Greyhound Boko är en häst jag gillar, han har ett perfekt smygläge och Örjan i sulkyn. Kan fälla allt med rätt resa. 6 Falco Di Quattro vann senast trots galopp i starten, han har ruskigt bra form och krånglar det inte i loppet så kan han vara vinnaren. 10 Charming Soldier visade form senast när han fick ett smyglopp och spurtade bra till slut. Såg ut som han hade krafter kvar och skulle han få rätt resa då städar han av många på upploppet. 3 One Memphis har det varit mycket snack om på V75 på slutet, han har inte fått sätta nosen först men från ett bra utgångsläge kan han få en bra resa och då kanske han tar sin efterlängtade seger. Som sista häst plockar jag med 12 Alan Wadd som var riktigt fin i ett ganska bra breddlopp senast. Han har det tråkigaste utgångsläget men med lite tur och inte för mycket positionsproblem så kan han skrälla. Barfota runt om på honom ikväll också. Som ni märker så plockar jag helt bort favoriten 7 Undies som jag tycker har ett tråkigt utgångsläge och körs av tränaren, överspelad!


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5 Nappa Scar

DD-2: 3,5,6,9,10,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Nappa Scar

DD-2: 5 Walle West

Spelstopp på DD är 20.53

Lirat något i dag? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Vaggeryd

av MLipovac

V86 karusellen har tagit sig till Vaggeryd denna onsdag och jag tycker dem fått ihop en trevlig och spelvänlig omgång. I ineldningen har jag hittat ett roligt singelstreck som jag går på och i avslutningen ser det favoritbetonat ut. Dock ser det väldigt öppet ut mitt i omgången där jag tycker man ska måla på med en del streck. Ni hittar mina rubriker, DD-förslag och V86-podden längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

12 Alfas Da Vinci (V86-7) visade form senast när han tog in längder på Carabinieri i Gulddivisionen på Mantorp. Han älskar lång distans och ikväll möter han inget motstånd. Joakim kan köra lugnt från start för att sedan sätta in attacken sista varvet och då finns det ingen i detta lopp som står emot honom. Överlägset omgångens bästa spik!

Roliga singelstrecket

2 Benjamin Evo (V86-1) är en häst jag gillar, han var ute i finska ”Sprintermästaren” senast och gjorde en riktigt bra insats i försöket. I finalen blev det galopp i spetsstriden och då var den dagen förstörd. Ikväll tror jag han har en riktigt bra uppgift framför sig, utgångsläget är det inga problem med och jag tror vi kommer få se en riktigt vass insats. Till 20% är han riktigt spelvärd och jag kommer singelstreck i inledningen.

Dragen

11 Nonstop Cheri (V86-3) gjorde ett godkänt lopp i V75 finalerna från ett omöjligt utgångsläge. Han hade krafter kvar och jag tycker han är roligast emot den stora orutinerade favoriten ikväll. Han öppnar bra från alla spår och kan göra en del jobb själv i spåren. Han är van att möta tuffare hästar och med Christoffer i form så blir jag inte förvånad om ekipaget skär mållinjen först.

15 Robin Hood (V86-5) är en stark och rejäl häst som inte räds att göra det tunga jobbet ute i spåren. Det kommer krävas från detta utgångsläge och skulle det klaffa lite med positionerna, då tror jag att han kan skrälla. Jag tycker annars detta loppet är det öppnaste i hela omgången, gardera så mycket ni kan och glöm inte Robin Hood.

10 Bonete (V86-6) kanske inte något jätte drag som tredjehandare, men jag lägger henne här för jag har henne som tipsetta i loppet. Hon stod för en riktigt fin avslutning senast mot bättre hästar. Kan Peter hitta en bra rygg, ja då tror jag ingen står emot henne. Kan till och med vara en chansspik på ett vågat system.

Spelstopp på V86 är 19.20


Raka DD-förslaget: 1 kombinationer x valfri insats

DD-1: 12 Alfas Da Vinci

DD-2: 3 Moni To Spare

Spelstopp på DD är 21.25


V86-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lirat V86, DD eller något annat? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

DD-Tips Lindesberg

av MLipovac

Ikväll tar vi nya tag på dubbeln när Lindesberg står som värd. Man brukar inte köra så mycket tävlingar på Lindesberg men det är känt för att vara lite trångt på banan och innerspåret är inte det bästa att ha. Tycker att det bjuds på bra tävlingar och på dubbeln får vi se två intressanta lopp. I inledningen har jag hitta min spik, firma Redén/Kihlström är det som gäller. I avslutningen får vi se ett stolopp där jag plockar med några och hoppas på skräll. Nu kör vi!


DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där 3 Fonda Boko blir storfavorit. Han är kvällens största favorit och visst han är snabb ut och kan leda loppet runt om men när han är streckad på över 60% så går jag emot. Mitt singelstreck är streckad på 20%, tre gånger mindre än favoriten och kapacitetsmässigt skiljer det inte mycket, dessutom är favoriten lite osäker och galoppen kan komma. Den jag singelstreckar är 4 Paul The Apostle som inte övertygade i senaste starten men det finns förklaringar till det. Han hade inte kissat innan loppet och gick med skor. Ikväll blir det barfota runt om och rycktussar för första gången. Daniel låter väldigt nöjd med honom och har en bra känsla, det har jag med och därför väljer jag att gå på honom. Kan Örjan hitta ett bra slagläge, då tror jag han blåser ner allt till slut.

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen får vi som sagt se ett stolopp där det finns några om budet. Mitt tips går till 11 Gateway Fortuna som var tillbaka senast efter paus, hade ett tråkigt utgångsläge och kom aldrig in i loppet. Nu har hon ett lopp i kroppen och Ulf Ohlsson sätter sig i sulkyn. Det är en kapabel häst som vunnit på V75 och är formen på gång så tror jag hon är starkast ikväll. 7 Cikoria Frazer kan vara tidiga ledaren av loppet och då är hon hästen att slå. Senast var hon med mot tufft motstånd och avslutade bra, kommer hon till spets eller ner i ett bra slagläge då är hon med på målfotot. 1 Pastell Tilly är en kapabel märr som har för lite pengar på sig sett till kapaciteten. Hon har ett alfabet i resultatraden men skulle hon gå felfritt så är hon garanterad ett bra lopp och då blir hon farlig. Favoriten 10 Mellby Dashing vann på ett bra sätt senast trots en jobbig resa, har ett krånglit utgångsläge med innerspår på tillägg och många hästar att runda. Måste ändå med på kapacitet och Björn Goop. Plockar också med två skrällar som kan blanda sig i segerstriden med lite flyt, det är 9 Barbouze Lascaux och 15 Fairytale Road.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Paul The Apostle

DD-2: 1,7,9,11,12,15 

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Paul The Apostle

DD-2: 11 Gateway Fortuna

Spelstopp på DD är 20.53

Lirat något i dag? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

DD-Tips Färjestad

av MLipovac

Ny vecka, nya tips och nya vinster ska hämtas. Färjestad inleder veckan med en bra V64 omgång som håller ganska bra klass. På dubbeln får vi se två intressanta lopp, i inledningen det bästa loppet under kvällen där Fossens Bonus blir stor favorit. Vi avslutar med en spårtrappa för ston där jag hittat kvällens singelstreck. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

8 Fossens Bonus blir storfavorit i inledningen och det förstår jag, han torskade som jättefavorit på V75 senast när han hade innerspår och satt fast. Ikväll är det spår längst ut på vingen men visst ska han ha en bra chans ändå. Han har bra form och jag tror att Magnus kommer ladda vad som går för att få en bra position, i bästa fall blir han släppt till ledningen och då är loppet över. I värsta fall kan det kosta och han kan få vandra utvändigt ledaren, då är han sårbar till så hög procent. Jag lirar raka dubbeln med honom men på den större kupongen vill jag plocka med några roliga motbud bakom. 5 Beppe Am känns det som att jag spelar på i varje start, man får aldrig betalt på honom och jag vågar inte missa på honom ikväll. Senast såg han fin ut men när Kenneth skulle lyfta ut honom i spåren så hoppade han med krafter kvar. Kan han få sitt rygglopp ikväll, då kan han fälla allt över upploppet. 3 Al’s Winnermede är en kapabel häst som har ett bra utgångsläge, jag gillar också att Kontio sätter sig i sulkyn för han kör Svantes hästar med framgång. Skulle Kontio komma till ledningen så tror jag inte han släpper till någon och då kommer han köra tills lampan lyser. Det kan räcka hela vägen. 10 Furious Francis såg fin ut på Solvalla senast och formen verkar vara på gång. Hans chanser minskar med bakspåret men kan Goop hitta en bra rygg till 5-600 kvar, ja då har han en vass speed och blir farlig. Plockar också med 6 Pebbe Simoni som var bra mot bra hästar senast i Norge, han har bra form och brukar alltid göra bra lopp.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen har jag hittat mitt roliga singelstreck i omgången, det är högkapabla 11 Cagnes Sur Mer som har toppform. Näst senast vann hon på ett bra sätt från ledningen och senast tror jag att hon hoppade bort segern i sista kurvan. Hon har bakspår på Färjestad och det brukar vara svårt, men jag tror hon är så tuff att hon bara blåser ner allt ikväll. Kör felfritt Rickard så vinner du detta!


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,5,6,8,10

DD-2: 11 Cagnes Sur Mer 

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Fossens Bonus

DD-2: 11 Cagnes Sur Mer 

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till!

Mario Lipovac

Sida 1 av 39
 • Tjänstgörande redaktör: Victor Lindbom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB